Quotes dalam Novel Restart

  1. Setelah saya review cerita dalam Restart ini, kini saya akan membagikan quotes keren yang terdapat dalam novel ini… cekidot…
    1. Semua orang pernah patah hati.
    All you have to do is move on.
    2.I think if i’ve learned anything about friendship, it’s to hang in, stay connected, fight for them, and let them fight for you. Don’t walk away, don’t be distracted, don’t be too busy or tired, don’t take them for granted. Friends are part of the glue that hold life and faith together.powerful stuff. –Jon Katz-
    3. When a heart breaks, no it don’t breakeven. –Breaeven, The Script-
    4. orang yang bilang bahwa jika kita menghadapi masalah, hadapi dan jangan lari. Karena kalau kita lari, masalah ngga akan pernah selesai. Memudar, tapi nggak akan pernah selesai.
    5. How the hell does a broken heart, get back together when it’s torn apart? –Bluebird, Christina Perri-
    6. Hey i just met you. And this is crazy. –Call Me Maybe, Carly Rae Jepsen-
    7. Tapi di atas segalanya, satu hal yang aku nggak akan pernah maafkan dari pasanganku; kalau dia selingkuh.
    8. Better face the truth than pretend everything is alright.
    9. Forgiven but not forgotten untuk kasus selingkuh.
    10. How can i move on when i’m still in love with him?
    11. A thousand lies have made me colder and i dont think i can look at this the same.-Here Without You, 3 Doors Down-
    12. Dear universe, what kind of games you’re playing to me now,
    13. Engga ada yang namanya kesalahan. Ada hal-hal dalam hidup yang lo tau bahwa itu adalah sebuah kesalahan tapi lo ga akan benar-benar tau bahwa itu sebuah kesalahan. Karena satu-satunya cara untuk mengetahui bahwa hal tersebut merupakan kesalahan adalah dengan membuat kesalahan itu terjadi.
    14. I guess it’s half timin’ and the other half’s luck. –Haven’t Met You Yet. Michael Buble-
    15. Do you feel like someone’s following you? They’re just waiting for you to make a wrong move you keep running but there is nowhere to hide. –The Masquerade, Melee-
    16. Now i stared at you, from across the room until both my eyes were faded. –Won’t Stop,OneRepublic-
    17. But sometimes, even a smart woman can have her guilty pleasure moment.
    18. Sometimes when you don’t expect to meet someone, apparently they will appear in front of you, so many times.
    Knew the signs, wasn’t right i was stupid for a while. –Out of Reach, Gabrielle-
    19. Give it a spin, see if you can somehow factor in you know there’s always more than one way to say exactly what you mean to say. –Out of My Head, Fastball-
    20. You don’t know how much i put my effort to let my heart forgive him. I couldn’t .
    21. Aku engga ingin berada di sebuah fake perfect relationship. Karena biar bagaimanapun, it will eventually turn to be a shitty relationship. And way on earth, i would put my self inside a shitty and tiring relationship while there are probabilities and chances to have a real happy relationship out there?
    22. Things are getting stranger, i’m starting to worry this could be the case for mulder and scully. –Mulder and Scully, Catatonia-
    23. I can taste the tension likea cloud of smoke in the air now i’m breathing like i’m running cause you’re taking me there. –Domino, Jessi J-
    24. I have black belt in sarcasm.
    Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
    25. Relationship is made for two people, but obviously  some people don’t know how to count.
    26. Because i want to be treated as equals, not sequels.
    27. I’m sorry but i will manage my anger when you manage you childishness.
    Don’t laugh at me don’t look away you’ll follow me back. –Bedshaped, Keane-
    28. Regrets collect like old friends here to relieve your darkest moments. –Shake it out, Florence ang The Machine-
    29. Roman candles that burn in the night yeah, you are the shining light. –Shining Light, Ash-
    30.A man’s gotta do what he’s gotta do.
    31.The timethat i’ve taken i pray is not wasted have i already tasted my piece of one sweet love? –One sweet love, Sara Bareilles-
    32. I don’t know your thoughts these days we’re strangers in an empty space i don’t understand you heart it’s easier to be apart.-We might be as well as stranger, Keane-
    33.Moving on bukan artinya aku melupakan semua hal yang terjadi di antara kita. Ini artinya aku menerima apa yang terjadi, dengan ikhlas, dan melanjutkan hidupku.
    34. I was fine before you came into my life. And i bet i’ll be just fine without you in it again.
    35. Relieved itu datangnya dari otak tapi perasaan itu dari hati.
    36. If he isn’t man enough to treat his woman right, he better moves over and let me try.
    37. Why do birds suddenly appear, everytime you are near? –Close to you, The Carpenters-
    38. Because a family is what you make it. It’s you and your love ones, whoever they are you’ve got to give and take it.- A family iswhat you make it, Jim Rule-
    39. Oh baby this love ain’t gonna be perfect and just how good it’s gonna be we can fuss and we can fight.-Mad, Ne Yo-
    40. I will be the answer at theend of the line, i will bethere for you while you take the time. –Answer, Sarah McLachlan-
    41. she told me, “Son in life you’re gonna go far, and if you do it right you’ll love where you are, just know that wherever you go, you can always come home.” -93 million miles, Jason Mraz-
    42. The only one who is responsibles for the way your life works out is you.
    Kamu engga bisa mengubah masa lalu, tapi kamu bisa bertanggung jawan terhadap masa depan kamu. All it takes is a decision.
    43. my universe  will never be the same, i’m glade you came. –Glade you came, The Wanted-
    44. If you can solve your problem, then what is the need of worrying? If you cannot solve it, then what is the use of worrying?
    45. All my life i’ve been good but now i’m thinking “what the hell?”. –What the hell, Avril Lavigne-
    46. You know, i’ve been around the world, but still can’t find another girl that can steal you shine.
    I haven’t moved from the spot where you left me this must bea bad trip.-Just like a pill, Pink-.
    You takethis hand, you take this heart ,steal my bones, from 1000 miles apart. Feels so cold, felt just like its ten shades of winter and i need the sun.-Won’t stop, OneRepublic-
    Stop thinking. I’m gonna to kiss you.
    If you don’t feel love, dreaming is the way to go.-Dream on hayley, James Morrison-
    It’s long gone and i’ve already moved on.
    I’m looking for love this time sounding hopeful but it’s making mecry. –Mr.Curiosity, Jason Mraz-
    Love’s not always picture perfect, we fight, we cry, we learn it’s worth it love’s a supernatural fire that burns. –On the movie screen, Melee-
    Keep looking for gold but he doesn’t realize he has already held diamond in his hand.
    I got in a fight over some stupid insecurities. –Stand up, Melee-
    Can’t help love really  is worth fighting for, risking everything for, and the trouble is, if you don’t risk everything, you risk even more.
    Her hair was pressed against her face, her eyes were red with anger. –Godnight goodnight, Maroon 5-
    Sorry, i did not mean to hurt my little girl. –Goodnight goodnight, Maroon 5-
    I would give up everything i have, give up all of my dreams, and taking the responsibility to make you safe by making a safety net. Only for you. Karena aku yakin you are the one.
    And i know it makes no sense cause you walked out the door.-So Sick, Ne Yo-
    Nobody told me that growing up goes slow.
    Nggak ada perasaan yang terasa panjang, kalau kita punya teman perjalanan yang menyenangkan.
    Semakin kita tua dan dewasa, kita belajar bahwa bahkan orang yang seharusnya nggak membuat kita jatuh , mungkin diluar ekspetasi akan melakukan hal-hal yang menyakiti kita. Mungkin kita akan patah hati lebih dari satu kali, dan setiap kali itu terjadi rasanya akan semakin lebih sulit.
    Tapi bukan hanya kalian yang patah hati, kalian pasti akan mematahkan hati orang lain juga. Jadi, sebelum kalian mematahkan hati orang lain, coba ingat gimana rasanya kalau hati kita sendiri yang patah.
    Jalannya nggak akan pernah mudah. Berantem, perdebatan, saling melempar kata-kata tajam dengan orang yang kita cintai. Meyalahkan pasangan yang kita cintai saat ini gara-gara kesalahan pasangan kita yang dulu. Dan pada akhirnya, kita akan menangis karena menyadari bahwa waktu berlalu dengan begitu cepat tanpa kita sempat memperbaiki keadaan, dan hal berikutnya kita ketahui kita kehilangan orang yang benar-benar kita cintai.
    Take a chance. Ambil kesempatan itu, karena kita engga tahu kapan kesempatan dalam wujud pasangan kita sekarang akan datang lagi. Jangan sampai kalian menyesal nggak mengambil kesempatan itu hanya karena ragu-ragu atau takut menghadapi masa depan.
    Masalah apapun bentuknya adalah bagian dari kita menjalani hidup.
    You don’t give the person who loves you enough chance to love you enough.
    Enggak usah takut sama cobaan, masalah , atau apapun itu, karena ketika kalian sudah menemukan orang yang tepat untuk berbagi beban dan kebahagiaan, naik dan turunnya hidup percayalah, berada dibawah itu akan sama rasanya seperti ketika kita berada di atas. Senang dan susah hanyalah fase dalam hidup yang akan segera berganti.
    And now i know i’ve already blown more chances than anyones should ever get.-dont write me off just yet, Hugh Grant-
    Akhir dari sebuah hubungan itu mengubah kita, from who you were to who you are, dengan kecepatan yang enggak ada tandingannya di dunia ini.
    I want an equal partner. Yang bisa marah ketika saya melakukan kesalahan, yang bisa mengambil alih kendali ketika saya goyah, yang punya visi dan misi yang sama, yang bisa membungkam saya dengan kata-kata, yang bisa memuat saya nyaman hanya dengan duduk di sebelahnya yang sedang bekerja.
    Setiap hari seperti gempa bumi. Selalu ada aja yang mengejutkan. That’s what i love about her.
    Rest of my life, this much is true you’re the place i’ll come home to.-You’re the place i’ll come home to, Dejavu-
    But i’m lucky enough to fine someone with thesame chemical imbalance with mine.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s